דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> בלארוס
 
תיירות

הנוסעים לבלארוס צריכים למלא טופס, ולצרף 2 תמונות, דרכון בתוקף, מסלול טיסה, ביטוח רפואי והזמנה מהמלון בבלארוס. 
במקרה והנוסע מתארח בבית פרטי אין צורך בהזמנה מהמלון, יש לציין במקום את הכתובת המדוייקת.
הביטוח הרפואי צריך להיות ע"ס 10,000 יורו מינימום, באנגלית ותקף לתאריכי הויזה המבוקשת.


כמה זמן זה לוקח?

ויזת בנוהל רגיל לוקחת מינימום 10 ימי עבודה.
ויזת בנוהל דחוף לוקחת מינימום 5 ימי עבודה.
ויזה במקום לוקחת יומיים עבודה.

טפסים להורדה:

שגרירות בלארוס פתוחה בימים ב-ו.


יצירת קשר >>