דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> פפואה ניו גיני
 
ויזה לפפואה ניו גיני
לפפואה ניו גיני יש להגיש דרכון וטופס
אין צורך במסלול טיסה אולם לא ניתן להיכנס לפפואה ניו גיני בלי להציג כרטיס טיסה חזרה.
הויזה ניתנת לתקופה של עד 60 יום.

כמה זמן זה לוקח?

הויזה לוקחת יום - יומיים


טפסים להורדה:



יצירת קשר >>