דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> קנדה
 
תיירות

החל מה-15/03/2016 נוסעים לקנדה (בדרך אווירית בלבד) נדרשים בויזה אלקטרונית לקנדה.
הויזה מונפקת ל- 5 שנים או עד פקיעת הדרכון, המוקדם מבינהם.


כדי להגיש בקשה יש למלא את טופס הבקשה המופיע למטה בטפסים להורדה ולשלוח אלינו יחד עם סריקת דרכון ברורה לכתובת המייל:
ddvisa@netvision.net.il


כמה זמן זה לוקח?

אישור הויזה יינתן בדרך כלל באותו יום עבודה.

טפסים להורדה:



יצירת קשר >>