דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> אוזבקיסטן
 
הנוסעים לאוזבקיסטן למטרת עסקים ותיירות צריכים להצטייד באשרת כניסה.
יש למלא את הטפסים וכן לחתום על מסמך התחייבות. יש לצרף דרכון בתוקף, תמונת פספורט ושובר מלון מאוזבקיסטן, חתום בחתימה וחותמת.
הויזה ניתנת לכניסה אחת ל-30 יום.

כמה זמן זה לוקח?
ויזה לאוזבקיסטן לוקחת שבועיים לפחות.

טפסים להורדה:

יצירת קשר >>