דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> אתיופיה
 
אתיופיה תיירות

הנוסעים לאתיופיה למטרת תיירות צריכים למלא טופס בקשה ולצרף תמונת פספורט, דרכון בתוקף ומסלול טיסה.

הנוסעים למטרת עסקים מתבקשים לצרף מכתב חברה.


כמה זמן זה לוקח?

הוצאת ויזה לוקחת 4 ימי עבודה


טפסים להורדה:

השגרירות האתיופית פתוחה בימים ב-ו.


יצירת קשר >>