דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> הודו
 
חדש!!! ויזות להודו ל-5 שנים לאנשי עסקים ולילידי הודו למטרת תיירות
לצורך קבלת ויזה ל-5 שנים עבור אנשי עסקים יש להגיש מסמכים בהתאם למפורט למטה בחלק - "ויזת עסקים"
לילידי הודו - בהתאם למפורט למטה בחלק - "ויזת תיירות לילידי הודו"


הנהלים להוצאת הויזות השתנו ולכן אנו ממליצים לקרוא את ההסברים בקפידה

לפי נהלי וזמני הקונסוליה ההודית, הויזה להודו לוקחת בין 5-7 ימי עסקים, כאשר הדרכון נכנס תחילה למערכת ראשונית ורק יום למחרת לקונסוליה.
ד. ד. שירותי תיירות אינה מתחייבת לזמני העבודה של הקונסוליה ההודית וכן עלולים להיות עיכובים שאינם בשליטתנו.

 
את הטפסים להודו ניתן למלא בשתי דרכים:

אונליין -  יש ללחוץ על הקישור לאתר http://indianvisaonline.gov.in/visa/
באתר יש לבחור בראש העמוד (INDIAN MISSION) - ישראל, תל אביב.
ולאחר מכן יש למלא את כל השאלות.

את הטופס יש להדפיס, לחתום בשני הדפים, לצרף 2 תמונות עדכניות מחצי השנה האחרונה ודרכון.

אם אין ביכולתכם למלא את טופס הבקשה אונליין, הורידו את הטופס בעברית, ענו על כל השאלות והדפיסו.
את הטופס המודפס יש להביא לנו בצירוף 2 תמונות ודרכון בתוקף.


בנוסף ניתן להוציא ויזת תיירות אלקטרונית התקפה גם למטרת תיירות או עסקים. הויזה ניתנת במייל. לצורך כך יש למלא ולשלוח אלינו את הטופס לבקשה אלקטרונית למייל יחד עם תמונה בקובץ jpeg עד 1MB וסריקה של הדרכון (ושינויים בדרכון אם ישנם) בקובץ PDF עד 300KB. נדגיש


לפני הגשת הדרכון בדקו היטב–

1. אם דרכונכם הונפק בשנה האחרונה יש לצרף דרכון ישן. אם זהו דרכונכם הראשון יש לגשת למשרד הפנים ולהוציא תדפיס כניסות ויציאות ולצרף הצהרה המסבירה כי זהו דרכונכם הראשון. אם דרכונכם הישן אבד יש להוציא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות ולצרף הצהרה אישית שמסבירה את סיבת האובדן.

2. אם נולדתם במדינה זרה וברשותכם דרכון זר יש לצרפו ולתת את הפרטים המתבקשים בטופס. אם אין בבעלותכם דרכון זר ונולדתם באירופה או בדרום אמריקה יש לצרף הצהרה באנגלית. בהצהרה יש לפנות בפנייה רשמית לקונסוליה ההודית, לציין שם מלא ומספר דרכון כפי שמופיע בדרכון. לציין באיזו מדינה נולדתם וכן להצהיר שאין בידכם דרכון נוסף למעט דרכונכם הישראלי. על ההצהרה להיות חתומה!

3. בדקו שבדרכונכם לפחות 2 דפים ריקים ותוקף של למעלה מחצי שנה.


אנא שימו לב!!!

***ילידי הודו מתבקשים לצרף דרכון הודי בנוסף לישראלי. אם אין בבעלותכם דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום ממשרד הפנים ומכתב אישי באנגלית בו אתם מצהירים כי אין בבעלותכם דרכון הודי ומפרטים את פרטי העלייה לארץ כולל סוג המסמכים עמם עליתם לארץ וכל פרט רלבנטי אחר.

***אזרחים זרים מתבקשים לענות על טופס לזרים אותו תוכלו למצוא בתחתית העמוד בנוסף לבקשה הרגילה.

***קטינים מתבקשים להוסיף אישור מההורים + צילומי דרכונים וויזות של ההורים


***סטודנטים מתבקשים לצרף אישור לימודים חתום וצילום תעודת סטודנט

***עצמאים מתבקשים לצרף הצהרה אישית המפרטת את עיסוקם והתחייבות לממן את הנסיעה מכספם.
 

ויזת תיירות

מעתה ניתן לקבל ויזת תיירות רבת כניסות לחצי שנה
ויזת תיירות ניתנת גם לכניסה אחת/שתי כניסות.
לילידי הודו - ניתנת ויזה ל-5 שנים. לצורך כך יש לצרף הוכחה על מקום הלידה באמצעות צילום דרכון הודי או תעודת לידה. הקונסוליה יוצרת קשר עם הלקוח לצורך הזמנה לראיון. התהליך אורך כ-3 שבועות.

ויזת עסקים

שימו לב ויזת עסקים ניתנת לשנה.
ניתן להוציא ויזת עסקים ל-5 שנים. על מנת לעשות כן יש למלא אחר ההוראות המופיעות להלן. בסיום התהליך הקונסוליה יוצרת קשר עם הלקוח לצורך ראיון. התהליך אורך כ-3 שבועות.

כדי להוציא ויזת עסקים להודו יש לצרף בנוסף מכתב מהחברה הישראלית ומכתב הזמנה מחברה בהודו.

אופן כתובת המכתב העסקי:

א. על המכתבים להיות על גבי דף לוגו של החברה עם שמה וכתובתה.
ב. בראש המכתב יש לציין תאריך עדכני ופנייה לשגרירות הודו באופן הבא:
 
TO THE INDIAN EMBASSY
VISA SECTION
HAYARKON 140 TEL AVIV

ג. בגוף המכתבים יש לפרט את שמו המלא של הנוסע, תפקידו, כתובת מקום עבודתו ומספר דרכונו.
ד. יש לפרט את שם החברה ההודית וכתובתה.
ה. על המכתב הישראלי להיות מכתב מקורי חתום בשם מלא ותפקיד של כותב המכתב, חתימתו וחותמת החברה.
ו. על המכתב ההודי להיות חתום בחתימה וחותמת.


שימו לב: בעלי דרכונים זרים המעוניינים בויזת עסקים להודו חייבים לצרף תעודת זהות או ויזת עבודה המראה כי הם שוהים בישראל לפחות שנתיים וחצי.


כמה זמן לוקח להוציא ויזה להודו?
הוצאת הויזה להודו לוקחת 5-7 ימי עסקים.

טופס להורדה:

הקונסוליה פתוחה בימי ב-ה



ויזת עבודה
יש להגיש את המסמכים הבאים:
מכתב הזמנה מחברה הודית
מכתב מהחברה השולחת בארץ
חוזה עבודה מקורי בו כל אחד מהדפים חתום ע"י שני הצדדים
אישור שהחברה ההודית רשומה בע"מ - CERTIFICATE OF INCORPORATION
קורות חיים מפורטים
טופס בקשה
דרכון
2 תמונות

יצירת קשר >>