דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> וייטנאם
 
הנוסעים לוייטנאם יכולים להגיש דרכנו בקשה לוויזה במייל. לשם כך יש לשלוח לנו צילום דרכון ומסלול טיסה.
ניתן לבקש ויזה לכניסה אחת לחודש או מולטי לשלושה חודשים.
שימו לב - הויזה לויאטנם דרך המייל תקפה רק לטסים לויאטנם ולא להפלגות. נוסעים שנכנסים לויאטנם בהפלגה צריכים ויזה בדרכון.

ניתן להגיש בקשות לוויזה רגילה בדרכון. לשם כך יש למלא טופס בקשה ולצרף אליו שתי תמונות ודרכון בתוקף.
ניתן לבקש ויזה לחודש לכניסה אחת או למולטי וכן ויזה לכניסה אחת לשלושה חודשים.

המגישים בקשה לויזה מולטי לשלושה חודשים צריכים לבקש משותפיהם בויטנאם לשלוח בקשה למחלקת ההגירה בקונסוליה בויטנאמית בארץ. לאחר קבלת האישור הקונסוליה תנפיק את הויזה. לצורך כך יש לצרף לבקשה:
  • הזמנה מהמלון
  • כרטיס חזור למשך התקופה הנדרשת לויטנאם

כמה זמן זה לוקח?
ויזה לוייטנאם לוקחת 4-5 ימי עבודה.

טפסים להורדה:


יצירת קשר >>