דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> מצרים
 
מה צריך?
כדי להגיש בקשה לוויזה למצרים, יש למלא טופס בקשה ולצרף 4 תמונות פספורט ודרכון בתוקף. הוויזה תקפה לארבעה חודשים לכניסה אחת של עד 30 ימים.

כמה זמן זה לוקח?
עשרה ימי עבודה.


טפסים להורדה:


יצירת קשר >>