דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> סרי לנקה
 
הנוסעים לסרי לנקה למטרת תיירות יכולים להגיש דרכנו בקשה לוויזה במייל. כל שיש לעשות הוא לשלוח לנו צילום דרכון ומסלול טיסה.
הנוסעים למטרת עסקים צריכים לצרף בנוסף לצילום הדרכון ומסלול טיסה, טופס בקשה מלא ופרטים של החברה המזמינה מסרי לנקה והחברה הישראלית.

הפרטים הדרושים הם:
  • שם החברה וכתובת מלאה
  • שם איש קשר
  • טלפונים וכתובת אי מייל.

כמה זמן זה לוקח?
ויזה לסרי לנקה לוקחת 1-2 ימי עבודה.