דף הבית צור קשר  
 
 


דף הבית >> ויזות לחו"ל >> ויזות - מה צריך >> תאילנד
 
הנוסעים לתאילנד צריכים למלא טופס בקשה ולצרף תמונת פספורט ודרכון בתוקף.
הוויזה לתאילנד תקפה לכניסה אחת לשלושה חודשים מתוכם שהייה של חודשיים.
בתום 60 יום ניתן לגשת למשרדי ה-Immigration שנמצאים בכל עיר גדולה בתאילנד ולהאריך את הויזה בעוד 30 יום. 
היתר כניסה מחדש ניתן לבקש ממשרד ההגירה בתאילנד על מנת לבקר במדינות שכנות ולחזור לתאילנד.


ויזה מולטי התקפה ל-6 חודשים מתוכם חודשיים שהייה ניתנת רק בצירוף המסמכים הבאים:
  • דרכון תקף לחצי שנה לפחות
  • מסמך תושבות קבע בישראל
  • הצהרת בנק עם יתרה של לפחות 25,000 ש"ח
  • מכתב ערבות מהמעסיק
  • כרטיס טיסה והזמנת מלון

כמה זמן זה לוקח?
ויזה לתאילנד לוקחת 4 ימי עבודה.

טפסים להורדה:


יצירת קשר >>